За нас

Qwerty Networks - група от проекти, които използват единна база данни и функционална среда за създаване и развитие на социални мрежи. Нашите проекти - е мощна социална мрежа. Ние предоставяме възможности за комуникация с други участници. Можете също да намерите приятели и да се абонирате за интересни блогове.

Проект международната платформа на блог QWERTY.blog е безплатна услуга, която осигурява функционалност за поддържане на лични и корпоративни блогове. Можете да създавате и поддържате не само частни или корпоративни блогове, но и отворени общности, в които всички членове могат да публикуват своите публикации. Ние осигуряваме поверителност и максимална използваемост за блогъри по целия свят! Ние защитаваме нашите потребители от политически и друг натиск! Осигуряваме максимална правна подкрепа и защита. Вашият блог няма да бъде затворен, ако има признаци на политически натиск. Но ако това се случи, ние винаги ще защитаваме вашите интереси и свобода на словото!

Проект Първата социална мрежа за собствениците, ветеринарните лекари, животновъдите и клубовете VetWorld.net Специализирана социална мрежа Vetworld осигурява на всички, чиято дейност е свързана с домашни любимци, широка гама от функции както в професионалното направление, така и в решаването на рутинни проблеми. Нашата мрежа може да ви помогне да намерите професионалисти, да се свържете с тях за помощ, да споделяте опит с колеги, да обсъждате всички въпроси, свързани с вашия домашен любимец, както и да популяризирате продуктите или услугите си. Надяваме се, че нашата мрежа ще служи на ветеринарните лекари и собствениците на предприятия като мощен работен инструмент и източник на професионален растеж, докато всички собственици на домашни любимци ще открият уникални възможности за своите домашни любимци. Възможностите на индивидуален потребител на проект Vetworld зависят от неговата професионална област, реални професионални умения, лични интереси и спазване на прости правила, установени в нашата мрежа.

Проект Социална мрежа на собствениците на сайтове - WMProfile.com Това е пълноценна социална мрежа за всеки, който има уеб сайтове и интернет проекти (и няма значение дали сте професионалист или не). Добавете сайтове в нашия каталог, анализирайте статистиката и качеството на уеб трафика на Вашите сайтове, създайте нови приятели и партньори!

Проект Руска рекламна агенция "Digital Marketing".. Рекламната агенция приема поръчки за онлайн рекламни кампании по целия свят. Спектърът на услугите на нашата агенция:

Това не са всички наши проекти. Приемаме поръчки и се радваме на всяко сътрудничество в областта на разработването и съвместното стартиране на социални мрежи, високо натоварени портали, платежни системи. В нашия човек ще получите надежден бизнес партньор!

Присъединете се към нас! Насладете се на нашите възможности.

Ние сме на разположение на следните езици:

Присъединете се към нас в социалните мрежи:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

С най-добри пожелания,
Qwerty Networks, just a social network!

Моля, обърнете внимание

Изпратихме Ви връзка, за да потвърдите имейл адреса си. Не забравяйте да проверите папката за спам. Ако изведнъж съобщението попадна в тази папка, щракнете върху "Не спам!"".

Ако в рамките на следващата минута не получите имейл с връзка към активирането, кликнете тук:

Моля Изчакай сек.

Ако този опит също не успее, препоръчваме да използвате друг имейл адрес за регистрация.

Изпратихме ви линк за активиране на Вашия акаунт. Моля, обърнете внимание


За да направим нашата услуга възможно най-удобна, ние използваме специални бисквитки, за да съхраняваме статистическа информация и информация за нашите потребители. Освен това използваме статистически услуги на трети страни (например Google). Повече информация за политиката за поверителност на нашите услуги можете да намерите на тази връзка:
Поверителността & Cookies