Om os

Qwerty Networks - En gruppe projekter, der bruger en enkelt database og et funktionelt miljø til oprettelse og udvikling af sociale netværk. Vores projekter - er et stærkt socialt netværk. Vi giver mulighed for at kommunikere med andre deltagere. Du kan også finde venner og abonnere på interessante blogs.

Projekt den internationale blogplatform QWERTY.blog er en gratis service, der giver funktionalitet til at opretholde personlige og corporate blogs. Du kan oprette og vedligeholde ikke kun private eller corporate blogs, men også åbne lokalsamfund, hvor alle medlemmer kan lave deres publikationer. Vi leverer privatliv og maksimal brugervenlighed for bloggere verden over! Vi beskytter vores brugere mod politisk og andet pres! Vi yder maksimal juridisk støtte og beskyttelse. Din blog bliver ikke lukket, hvis der er tegn på politisk pres. Men hvis dette sker, vil vi altid beskytte dine interesser og ytringsfrihed!

Projekt Det første sociale netværk for ejere, dyrlæger, opdrættere og klubber VetWorld.net Specialiseret socialt netværk Vetworld giver alle, hvis aktiviteter er relateret til kæledyr, en bred vifte af funktionaliteter både inden for fagområdet og i løsning af rutinemæssige problemer. Vores netværk kan hjælpe dig med at finde fagfolk, kontakte dem for at få hjælp, dele erfaringer med kolleger, diskutere eventuelle problemer i forbindelse med dit kæledyr, samt fremme dine produkter eller tjenester. Vi håber at vores netværk vil tjene til dyrlæger og virksomhedsejere som et kraftfuldt redskab og en kilde til professionel vækst, mens alle dyreejere vil finde unikke muligheder for deres kæledyr. Muligheder for en individuel bruger af projektet Vetworld afhænger af hans faglige område, faktiske faglige færdigheder, personlige interesser og overholdelse af enkle regler etableret i vores netværk.

Projekt Sociale netværk af webstedsejere - WMProfile.com Dette er et fuldt udbygget socialt netværk for alle, der har hjemmesider og internetprojekter (og det er ligegyldigt, om du er professionel eller ej). Tilføj websteder til vores katalog, analyser statistikker og kvaliteten af webtrafik på dine websteder, lav nye venner og partnere!

Projekt Russisk reklamebureau "Digital Marketing".. Reklamebureauet accepterer ordrer for onlinekampagner over hele verden. Spektret af vores agenturs tjenester:

Det er ikke alle vores projekter. Vi accepterer ordrer og er glade for ethvert samarbejde inden for udvikling og fælles lancering af sociale netværk, højtbelastede portaler, betalingssystemer. I vores person får du en pålidelig forretningspartner!

Slutte sig til os! Nyd vores muligheder.

Vi er til rådighed på følgende sprog:

Slutte sig til os på sociale netværk:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

Bedste hilsner,
Qwerty Networks, just a social network!

Bemærk venligst,

Vi har sendt dig et link til at bekræfte din e-mail-adresse. Glem ikke at kontrollere mappen Spam. Hvis meddelelsen pludselig kom ind i denne mappe, skal du klikke på "Do not Spam!".

Hvis du ikke modtager en email med et link til aktivering inden for det næste minut, skal du klikke her:

Vent venligst sek.

Hvis dette forsøg også fejler, anbefaler vi at bruge en anden e-mail-adresse til registrering.

Vi har sendt dig et link til at aktivere din konto. Bemærk venligst,


For at gøre vores service så bekvem som muligt bruger vi specielle cookies til at gemme statistisk information og information om vores brugere. Derudover bruger vi tredjeparts statistiktjenester (f.eks. Google). Mere information om vores serviceers privatlivspolitik findes på dette link:
Fortrolighed & Cookies