Rólunk

Qwerty Networks - olyan projektcsoport, amely egyetlen adatbázist és funkcionális környezetet használ a közösségi hálózatok létrehozására és fejlesztésére. Projektjeink - erős társadalmi hálózatok. Lehetőséget biztosítunk a többi résztvevővel való kommunikációra. Megtalálhatsz barátokat, és feliratkozhatsz érdekes blogokra.

Program a nemzetközi blog platform QWERTY.blog egy ingyenes szolgáltatás, amely funkcionalitást biztosít a személyes és vállalati blogok fenntartásához. Nem csak privát vagy vállalati blogokat hozhat létre és tarthat fenn, hanem nyitott közösségeket is, amelyekben minden tag kiadhatja a kiadványokat. Adatvédelmet és maximális használhatóságot biztosítunk a bloggereknek világszerte! Védjük felhasználóinkat a politikai és egyéb nyomástól! Maximális jogi támogatást és védelmet biztosítunk. A blogod nem záródik le, ha politikai nyomás jelei vannak. De ha ez megtörténik, mindig védjük az Ön érdekeit és a szólásszabadságot!

Program Az első szociális háló a tulajdonosok, állatorvosok, tenyésztők és klubok számára VetWorld.net Speciális szociális hálózat A Vetworld mindazokat, akiknek tevékenysége háziállatokhoz kapcsolódik, számos funkciót kínál mind a szakmai területen, mind a rutin problémák megoldásában. Hálózatunk segít Önnek a szakemberek megtalálásában, segítséget kérhet velük, megoszthatja tapasztalatait a kollégákkal, megvitathatja a kedvenceivel kapcsolatos kérdéseket, valamint reklámozhatja termékeit vagy szolgáltatásait. Reméljük, hogy hálózatunk az állatorvosok és a vállalkozások tulajdonosainak szolgálatává válik, mint erőteljes munkaeszköz és szakmai növekedés forrása, miközben minden kedvtelésből tartott állattulajdonos egyedülálló lehetőségeket kínál háziállataik számára. A Vetworld projekt egyéni felhasználóinak lehetőségei a munkaterületétől, a tényleges szakmai készségektől, a személyes érdeklődésektől és a hálózatban létrehozott egyszerű szabályok betartásától függenek.

Program A webhelytulajdonosok szociális hálózata - WMProfile.com Ez egy teljes körű szociális hálózat mindenkinek, akinek van weboldalai és internetes projektjei (és nem számít, hogy profi vagy nem). Adjon hozzá webhelyeket a katalógusunkhoz, elemezze a webhelyek forgalmának statisztikáit és minőségét, új barátokat és partnereket!

Program Orosz reklámügynökség "Digital Marketing".. A hirdetési ügynökség elfogadja az online hirdetési kampányok világszerte megrendeléseket. Ügynökségünk szolgáltatásainak spektruma:

Ezek nem minden projektünk. Elfogadjuk a megrendeléseket és örülünk minden olyan együttműködésnek, amely a szociális hálózatok, a nagy terhelésű portálok, a fizetési rendszerek fejlesztése és közös bevezetése terén történik. Személyünkben megbízható üzleti partner lesz!

Csatlakozz hozzánk! Élvezze a lehetőségeket.

Vagyunk elérhető a következő nyelveken:

Csatlakozzon hozzánk a szociális hálózatok:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

Üdvözlettel,
Qwerty Networks, just a social network!

Kérjük, vegye figyelembe,

Elküldtünk Önnek egy linket, amely igazolja az e-mail címét. Ne felejtse el ellenőrizni a Spam mappát. Ha hirtelen az üzenet belépett a mappába, kattintson a "Ne spam!”.

Ha nem kap egy e-mailt egy aktiválási linkre a következő percen belül, kattintson ide:

Kérlek várj mp.

Ha ez a kísérlet is sikertelen, javasoljuk egy másik e-mail cím használatát a regisztrációhoz.

Küldünk önnek egy linket, hogy aktiválja fiókját. Kérjük, vegye figyelembe,


Ahhoz, hogy szolgáltatásunk a lehető legegyszerűbb legyen, speciális cookie-kat használunk a statisztikai információk és a felhasználókkal kapcsolatos információk tárolására. Emellett harmadik fél statisztikai szolgáltatásait is használjuk (pl. Google). A szolgáltatás adatvédelmi politikájával kapcsolatos további információk a következő linken találhatók:
Titoktartás & Cookies