Over ons

Qwerty Networks - een groep projecten die een enkele database en een functionele omgeving gebruiken voor de oprichting en ontwikkeling van sociale netwerken. Onze projecten - is een krachtig sociaal netwerk. We bieden mogelijkheden om met andere deelnemers te communiceren. Je kunt ook vrienden vinden en je abonneren op interessante blogs.

Project het internationale blogplatform QWERTY.blog is een gratis service die functionaliteit biedt voor het onderhouden van persoonlijke en zakelijke blogs. U kunt niet alleen privé- of bedrijfsblogs maken en onderhouden, maar ook open community`s waarin alle leden hun publicaties kunnen publiceren. Wij bieden privacy en maximale bruikbaarheid voor bloggers over de hele wereld! We beschermen onze gebruikers tegen politieke en andere druk! We bieden maximale juridische ondersteuning en bescherming. Je blog zal niet worden gesloten als er tekenen zijn van politieke druk. Maar als dit gebeurt, zullen we altijd je interesses en vrijheid van meningsuiting beschermen!

Project Het eerste sociale netwerk voor eigenaren, dierenartsen, fokkers en clubs VetWorld.net Gespecialiseerd sociaal netwerk Vetworld biedt iedereen, wiens activiteiten gerelateerd zijn aan huisdieren, een breed scala aan functionaliteiten op zowel professioneel gebied als in het oplossen van routineproblemen. Ons netwerk kan u helpen professionals te vinden, contact met hen op te nemen voor hulp, ervaringen met collega's te delen, problemen met uw huisdier te bespreken en uw producten of diensten te promoten. We hopen dat ons netwerk zal dienen voor dierenartsen en bedrijfseigenaars als een krachtig werkinstrument en een bron van professionele groei, terwijl alle eigenaren van gezelschapsdieren unieke kansen voor hun huisdieren zullen vinden. De kansen van een individuele gebruiker van het project Vetworld zijn afhankelijk van zijn beroepsveld, daadwerkelijke professionele vaardigheden, persoonlijke interesses en naleving van eenvoudige regels die in ons netwerk zijn vastgelegd.

Project Sociaal netwerk van eigenaren van de site - WMProfile.com Dit is een volwaardig sociaal netwerk voor iedereen die websites en internetprojecten heeft (en het maakt niet uit of u een professional bent of niet). Voeg sites toe aan onze catalogus, analyseer statistieken en de kwaliteit van het webverkeer op uw sites, maak nieuwe vrienden en partners!

Project Russisch reclamebureau "Digital Marketing".. Het reclamebureau accepteert bestellingen voor online advertentiecampagnes over de hele wereld. Het spectrum van diensten van ons bureau:

Dit zijn niet al onze projecten. We accepteren bestellingen en zijn blij met elke samenwerking op het gebied van ontwikkeling en gezamenlijke lancering van sociale netwerken, sterk geladen portals, betalingssystemen. In onze persoon krijgt u een betrouwbare zakenpartner!

Doe met ons mee! Profiteer van onze mogelijkheden.

Wij zijn beschikbaar in de volgende talen:

Join ons op de sociale netwerken:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

Met vriendelijke groet,
Qwerty Networks, just a social network!

Let op:

We hebben u een link gestuurd om uw e-mailadres te verifiëren. Vergeet niet om de Spam-map te controleren. Als plotseling het bericht in deze map is terechtgekomen, klik dan op "Geen spam!".

Als u de volgende minuut geen e-mail met een link naar activering ontvangt, klikt u hier:

Even geduld aub seconde

Als deze poging ook mislukt, raden we aan een ander e-mailadres te gebruiken voor registratie.

We hebben je gestuurd met een link om uw account te activeren. Let op:


Om onze service zo gemakkelijk mogelijk te maken, gebruiken we speciale cookies om statistische informatie en informatie over onze gebruikers op te slaan. Daarnaast maken we gebruik van externe statistiekdiensten (bijv. Google). Meer informatie over het privacybeleid van onze service is te vinden op deze link:
Vertrouwelijkheid & Cookies