Despre noi

Qwerty Networks - un grup de proiecte care utilizează o bază de date unică și un mediu funcțional pentru crearea și dezvoltarea rețelelor sociale. Proiectele noastre - este o rețea socială puternică. Oferim oportunități de comunicare cu alți participanți. Puteți găsi și prieteni și abona la bloguri interesante.

Proiect platforma internațională de blog QWERTY.blog este un serviciu gratuit care oferă funcționalități pentru păstrarea blogurilor personale și corporative. Puteți crea și întreține nu numai bloguri private sau corporative, ci și comunități deschise în care toți membrii pot face publicații. Oferim confidențialitate și utilizare maximă pentru bloggerii din întreaga lume! Protejăm utilizatorii noștri de presiuni politice și de altă natură! Oferim asistență și protecție juridică maximă. Blogul dvs. nu va fi închis dacă există semne de presiune politică. Dar dacă se întâmplă acest lucru, vă vom apăra întotdeauna interesele și libertatea de exprimare!

Proiect Prima rețea socială pentru proprietari, veterinari, crescători și cluburi VetWorld.net Rețeaua socială specializată Vetworld oferă tuturor, ale căror activități au legătură cu animalele de companie, o gamă largă de funcționalități, atât în ​​domeniul profesional, cât și în rezolvarea problemelor de rutină. Rețeaua noastră vă poate ajuta să găsiți profesioniști, să îi contactați pentru asistență, să împărtășiți experiențe cu colegii, să discutați orice probleme legate de animalul dvs. de companie, precum și să vă promovați produsele sau serviciile. Sperăm că rețeaua noastră va servi medicilor veterinari și proprietarilor de afaceri ca un instrument de lucru puternic și o sursă de creștere profesională, în timp ce toți proprietarii de animale de companie vor găsi oportunități unice pentru animalele de companie. Oportunitățile unui utilizator individual al proiectului Vetworld depind de domeniul său ocupațional, de competențele profesionale reale, de interesele personale și de respectarea regulilor simple stabilite în rețeaua noastră.

Proiect Rețeaua socială de proprietari de site - WMProfile.com Aceasta este o rețea socială deplină pentru toți cei care au site-uri Web și proiecte de Internet (și nu contează dacă sunteți profesioniști sau nu). Adăugați site-uri în catalogul nostru, analizați statisticile și calitatea traficului web pe site-urile dvs., faceți noi prieteni și parteneri!

Proiect Agenția de publicitate din Rusia "Digital Marketing".. Agenția de publicitate acceptă comenzi pentru campanii de publicitate online din întreaga lume. Spectrul de servicii al agenției noastre:

Acestea nu sunt toate proiectele noastre. Acceptăm comenzi și suntem bucuroși de orice cooperare în domeniul dezvoltării și lansării în comun a rețelelor sociale, portalurilor extrem de încărcate, sistemelor de plată. În persoana noastră veți obține un partener de afaceri de încredere!

Alături de noi! Bucurați-vă de oportunitățile noastre.

Ne sunt disponibile în următoarele limbi:

Alăturați-vă-ne pe rețelele sociale:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

Cel mai bun ceea ce privește,
Qwerty Networks, just a social network!

Vă rugăm să rețineți

V-am trimis un link pentru a vă verifica adresa de e-mail. Nu uitați să verificați dosarul Spam. Dacă dintr-o dată mesajul a intrat în acest dosar, faceți clic pe "Nu spamați!“.

Dacă în următorul minut nu primiți un e-mail cu un link spre activare, faceți clic aici:

Te rog asteapta sec.

Dacă această încercare nu reușește, vă recomandăm să utilizați o altă adresă de e-mail pentru înregistrare.

Am trimis un link pentru a activa contul. Vă rugăm să rețineți


Pentru a face serviciul cât mai comod, folosim cookie-uri speciale pentru a stoca informații statistice și informații despre utilizatorii noștri. În plus, folosim servicii de statistici terțe (de exemplu, Google). Mai multe informații despre politica de confidențialitate a serviciului nostru pot fi găsite la acest link:
Confidențialitatea & Cookies