O nas

Qwerty Networks - skupino projektov, ki uporabljajo enotno bazo podatkov in funkcionalno okolje za ustvarjanje in razvoj socialnih omrežij. Naši projekti - je močno socialno omrežje. Ponujamo priložnosti za komuniciranje z drugimi udeleženci. Najdete lahko tudi prijatelje in se naročite na zanimive spletne dnevnike.

Projekt mednarodna platforma za blog QWERTY.blog je brezplačna storitev, ki zagotavlja funkcionalnost za vzdrževanje osebnih in poslovnih blogov. Lahko ustvarite in vzdržujete ne le zasebne ali poslovne bloge, ampak tudi odprte skupnosti, v katerih lahko vsi člani objavljajo svoje publikacije. Zagotavljamo zasebnost in največjo uporabnost za blogerje po vsem svetu! Uporabnike varujemo pred političnimi in drugimi pritiski! Zagotavljamo maksimalno pravno podporo in zaščito. Vaš blog ne bo zaprt, če obstajajo znaki političnega pritiska. Toda če se to zgodi, bomo vedno zaščitili vaše interese in svobodo govora!

Projekt Prva socialna mreža za lastnike, veterinarje, rejce in klube VetWorld.net Specializirana socialna mreža Vetworld vsakomur, katere dejavnosti so povezane s hišnimi ljubljenčki, široko paleto funkcij na strokovnem področju in pri reševanju rutinskih problemov. Naše omrežje vam lahko pomaga najti strokovnjake, jih kontaktirati za pomoč, izmenjati izkušnje s kolegi, razpravljati o kakršnih koli vprašanjih, povezanih z vašim hišnim ljubljenčkom, ter promovirati svoje izdelke ali storitve. Upamo, da bo naša mreža služila veterinarjem in lastnikom podjetij kot močno delovno orodje in vir profesionalne rasti, medtem ko bodo vsi lastniki hišnih ljubljenčkov našli svoje edinstvene možnosti za svoje hišne ljubljenčke. Možnosti posameznega uporabnika projekta Vetworld so odvisne od njegovega poklicnega področja, dejanskih strokovnih spretnosti, osebnih interesov in spoštovanja preprostih pravil, določenih v našem omrežju.

Projekt Socialna mreža lastnikov spletnih mest - WMProfile.com To je polnopravna socialna mreža za vse, ki imajo spletne strani in internetne projekte (in ni pomembno, ali ste strokovnjak ali ne). Dodajte spletna mesta v naš katalog, analizirajte statistiko in kakovost spletnega prometa na svojih spletnih mestih, ustvarite nove prijatelje in partnerje!

Projekt Ruska oglaševalska agencija "Digital Marketing".. Oglaševalska agencija sprejema naročila za spletne oglaševalske kampanje po vsem svetu. Spekter storitev naše agencije:

To niso vsi naši projekti. Sprejemamo naročila in smo veseli vsakega sodelovanja na področju razvoja in skupnega zagona socialnih omrežij, visoko naloženih portalov, plačilnih sistemov. V naši osebi boste dobili zanesljivega poslovnega partnerja!

Pridružite se nam! Uživajte v naše priložnosti.

Smo na voljo v naslednjih jezikih:

Pridružite se nam na socialnih omrežjih:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

Lep pozdrav,
Qwerty Networks, just a social network!

Prosimo, upoštevajte,

Poslali smo vam povezavo za potrditev vašega e-poštnega naslova. Ne pozabite preveriti mape Spam. Če je sporočilo nenadoma prišlo v to mapo, kliknite "Ne spam!"".

Če ne prejmete e-poštnega sporočila s povezavo do aktivacije v naslednji minuti, kliknite tukaj:

Prosim počakaj str.

Če ta poskus tudi ne uspe, priporočamo uporabo drugačnega e-poštnega naslova za registracijo.

Smo vam poslali povezavo za aktivacijo vašega računa. Prosimo, upoštevajte,


Da bi bila naša storitev čim bolj priročna, uporabljamo posebne piškotke za shranjevanje statističnih informacij in informacij o naših uporabnikih. Poleg tega uporabljamo statistične storitve tretjih oseb (npr. Google). Več informacij o pravilniku o zasebnosti naših storitev najdete na tej povezavi:
Zaupnost & Cookies