О нама

Qwerty Networks - група пројеката који користе јединствену базу података и функционално окружење за стварање и развој друштвених мрежа. Наши пројекти - су моћне друштвене мреже. Пружамо могућности за комуникацију са другим учесницима. Такође можете наћи пријатеље и претплатити се на занимљиве блогове.

Пројекат међународна блог платформа QWERTY.blog је бесплатна услуга која пружа функционалност за одржавање персоналних и корпоративних блогова. Можете креирати и одржавати не само приватне нити корпоративне блогове, већ и отворене заједнице у којима сви чланови могу израдити своје публикације. Пружамо приватност и максималну употребљивост за блогере широм света! Ми штитимо наше кориснике од политичких и других притисака! Пружамо максималну правну подршку и заштиту. Ваш блог неће бити затворен ако постоје знакови политичког притиска. Али ако се то догоди, увек ћемо штитити ваше интересе и слободу говора!

Пројекат Прва друштвена мрежа за власнике, ветеринере, узгајиваче и клубове ВетВорлд.нет Специјализована друштвена мрежа Ветворлд пружа свима, чије су активности везане за кућне љубимце, широк спектар функционалности како у стручном пољу тако иу рјешавању рутинских проблема. Наша мрежа вам може помоћи у проналажењу професионалаца, контактирати их за помоћ, дијелити искуства са колегама, дискутовати о свим питањима везаним уз кућног љубимца, као и промовирати своје производе или услуге. Надамо се да ће наша мрежа служити за ветеринере и власнике предузећа као моћног радног алата и извора професионалног раста, док ће сви власници кућних љубимаца пронаћи јединствене могућности за своје љубимце. Могућности индивидуалног корисника пројекта Ветворлд зависе од његовог занимања, стварних професионалних вјештина, личних интереса и поштовања једноставних правила утврђених у нашој мрежи.

Пројекат Друштвена мрежа власника сајта - ВМПрофиле.цом Ово је потпуно развијена друштвена мрежа за све који имају веб сајтове и интернет пројекте (и није важно да ли сте професионалац или не). Додајте сајтове у наш каталог, анализирајте статистику и квалитет веб саобраћаја на својим сајтовима, направите нове пријатеље и партнере!

Пројекат Руска рекламна агенција "Digital Marketing".. Оглашавајућа агенција прихвата поруџбине за онлајн рекламне кампање широм света. Спектар услуга наше агенције:

То нису сви наши пројекти. Прихватамо наруџбе и радујемо се свакој сарадњи у области развоја и заједничког лансирања друштвених мрежа, високо оптерећених портала, платних система. У нашој особи ћете добити поузданог пословног партнера!

Придружите нам се! Уживајте у нашим могућностима.

Ми смо на располагању на следећим језицима:

Придружите нам се на друштвеним мрежама:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

Срдачан поздрав,
Qwerty Networks, just a social network!

Молимо вас, имајте на уму

Послали смо вам везу за потврђивање ваше е-адресе. Не заборавите да проверите Спам фолдер. Ако одједном порука стигне у овај фолдер, кликните на "Не спам!"".

Ако не примите е-пошту са везом за активацију у следећем тренутку, кликните овде:

Сачекајте сек.

Ако овај покушај пропадне, препоручујемо да користите другу адресу е-поште за регистрацију.

Послали смо вам линк за активацију Вашег налога. Молимо вас, имајте на уму


Да бисмо нашу услугу учинили што повољнијим, користимо посебне колачиће за чување статистичких информација и информација о нашим корисницима. Поред тога, користимо услуге треће стране (нпр. Гоогле). Више информација о политици приватности наших услуга можете пронаћи на овом линку:
Политика приватности & Cookies